Back to Top

Bij Chantal Raas / LUNASOL

Reviews van bezoekers

Af en toe krijg ik via mail, messenger of andere wegen reviews van bezoekers toegezonden. Omdat een review de spirituele ervaringen toont van mijn bezoekers is het soms leuk dat je deze kan nalezen. Enkel reviews van bezoekers die mij hiertoe toestemming gaven, zal ik dan ook af en toe plaatsen. De reviews hieronder zijn echt en niet door mij gemanipuleerd, ze worden dan ook geplaatst zoals ik ze zelf ontving (tenzij de verzender van het review een aanpassing aangevraagd heeft).

Ik dank de mensen van de reviews hieronder dan ook nogmaals voor hun berichtjes en de toestemming die ik verkreeg om deze hieronder te mogen plaatsen.

Review ontvangen op: 15/06/2022

Onderwerp: Ervaring

Hi , ik deel even mijn ervaringen mee..

Ik kwam aan bij Chantal in de zwaarste periode van mijn leven.. veel verdriet om een belangrijk verlies in mijn leven, was volledig de weg kwijt… relatie dat moeizaam verliep zelfvertrouwen 0 eerlijk ik zag het niet meer zitten .. maar door Chantal ben ik in een nieuwe wereld van geloof, vertrouwen, genezing,de spirituelen wereld terecht gekomen wat wonderen doet.. de behandelingen hebben mij aangesterkt en enorm veel pijn weggenomen psychische en fysieke, ik kom er steeds sterker uit met minder pijn ! Chantal & Reiki & Spiritualiteit & kruiden kennis zijn Één en gaan samen in weet de zwakke punten te vinden te behandelen .. ze waarschuwt mij ervoor, geeft me de juiste advies en ondersteuning !
Mijn leven is enorm veranderd ze heeft me uit het diepste dal gehaald ik weet dat ik nog een lange weg heb te gaan maar heb vertrouwen in deze prachtige dame want met Chantal aan mijn zijde weet ik dat ik verzekerd ben voor de toekomst ze sterkt mij aan in gezondheid en geeft me vertrouwen voor de toekomst voor mij, mijn gezin, mijn familie! Prachtig dame “Ze heeft mijn hartje gestolen“ dat zei ik tegen een vriendinnetje die ik naar Chantal heb doorverwezen omdat ze een moeilijke periode doormaakt! Er is voor mij een prachtige wereld open gegaan, ik kan het ten stelligste aan iedereen aanraden
Dank je Chantal

Didi X
Verstuurd vanaf mijn iPhone

Ja hoor, ook deze website maakt gebruik van cookies voor de goede werking. Bij het verder bezoeken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.  Lees hier ons Cookiebeleid